logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sexbierum

Begrijp de huizenprijzen in Sexbierum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sexbierum

Sexbierum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sexbierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.783 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 476.783
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Sexbierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sexbierum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sexbierum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sexbierum.

Woningen recent verkocht in Sexbierum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sexbierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sexbierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sexbierum. Een eengezinswoning in Sexbierum komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sexbierum

In Sexbierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sexbierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sexbierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sexbierum

Starterswoningen in Sexbierum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sexbierum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sexbierum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sexbierum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sexbierum

Wil je een huis kopen in Sexbierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sexbierum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sexbierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sexbierum.

Bekijk alle koopwoningen in Sexbierum. Zoek je huurwoning in Sexbierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sexbierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sexbierum is 2.676 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.902 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sexbierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sexbierum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sexbierum

Sexbierum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.