De Huizenmarkt in Sexbierum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sexbierum

Woningmarkt Sexbierum

Sexbierum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sexbierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 429.226 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 429.226
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sexbierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sexbierum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sexbierum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sexbierum.

Woningen recent verkocht in Sexbierum

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sexbierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sexbierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sexbierum. Een eengezinswoning in Sexbierum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sexbierum

In Sexbierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sexbierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sexbierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sexbierum
Binnenring: Nederland

Sexbierum waar ligt dat?

Woningen te koop Sexbierum

Wil je een huis kopen in Sexbierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sexbierum . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sexbierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sexbierum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sexbierum. Zoek je huurwoning in Sexbierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sexbierum

Starterswoningen in Sexbierum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sexbierum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sexbierum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sexbierum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sexbierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sexbierum is 1.902 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.795 euro).

Leeftijden Sexbierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sexbierum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sexbierum

Sexbierum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.