logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt - Minnertsga in Minnertsga

Begrijp de huizenprijzen in - Minnertsga Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in - Minnertsga Waadhoeke

- Minnertsga is een wijk in de plaats Minnertsga binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 1.760 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Minnertsga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.434 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 350.434
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in - Minnertsga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Minnertsga is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Minnertsga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Minnertsga.

Woningen recent verkocht in - Minnertsga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Minnertsga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Minnertsga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Minnertsga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Minnertsga

In - Minnertsga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Minnertsga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Minnertsga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in - Minnertsga Waadhoeke

Starterswoningen in - Minnertsga Waadhoeke zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in - Minnertsga Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Minnertsga Waadhoeke zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in - Minnertsga Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop - Minnertsga Waadhoeke

Wil je een huis kopen in - Minnertsga Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Minnertsga Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Minnertsga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Minnertsga.

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Minnertsga Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in - Minnertsga Waadhoeke. Zoek je huurwoning in - Minnertsga Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in - Minnertsga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Minnertsga is 2.597 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.852 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden - Minnertsga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Minnertsga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Minnertsga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Minnertsga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Minnertsga

Minnertsga Minnertsga - Verspreide huizen