Huizenmarkt - Minnertsga in Minnertsga (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Minnertsga

Woningmarkt - Minnertsga

- Minnertsga is een wijk in de plaats Minnertsga binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 1.760 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Minnertsga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.434 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 350.434
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in - Minnertsga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Minnertsga is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Minnertsga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Minnertsga.

Woningen recent verkocht in - Minnertsga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Minnertsga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Minnertsga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Minnertsga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Minnertsga

In - Minnertsga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Minnertsga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Minnertsga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Minnertsga
Binnenring: Nederland

- Minnertsga waar ligt dat?

Woningen te koop - Minnertsga

Wil je een huis kopen in - Minnertsga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Minnertsga . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Minnertsga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Minnertsga.

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Minnertsga.

Bekijk hier alle koopwoningen in - Minnertsga. Zoek je huurwoning in - Minnertsga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in - Minnertsga

Starterswoningen in - Minnertsga zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in - Minnertsga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Minnertsga zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - Minnertsga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Minnertsga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Minnertsga is 2.597 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.852 euro).

Leeftijden - Minnertsga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Minnertsga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Minnertsga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Minnertsga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Minnertsga

Minnertsga Minnertsga - Verspreide huizen