logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterbierum

Begrijp de huizenprijzen in Oosterbierum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterbierum

Oosterbierum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterbierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 318.125 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 318.125
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oosterbierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterbierum is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterbierum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterbierum.

Woningen recent verkocht in Oosterbierum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterbierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterbierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterbierum. Een eengezinswoning in Oosterbierum komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterbierum

In Oosterbierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterbierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterbierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterbierum

Starterswoningen in Oosterbierum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterbierum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterbierum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterbierum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterbierum

Wil je een huis kopen in Oosterbierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterbierum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterbierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterbierum.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterbierum. Zoek je huurwoning in Oosterbierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterbierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterbierum is 2.345 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.554 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterbierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterbierum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterbierum

Oosterbierum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.