De Huizenmarkt in Oosterbierum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterbierum

Woningmarkt Oosterbierum

Oosterbierum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterbierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 328.879 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 328.879
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oosterbierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterbierum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterbierum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterbierum.

Woningen recent verkocht in Oosterbierum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterbierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterbierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterbierum. Een eengezinswoning in Oosterbierum komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterbierum

In Oosterbierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterbierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterbierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterbierum
Binnenring: Nederland

Oosterbierum waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterbierum

Wil je een huis kopen in Oosterbierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterbierum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterbierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterbierum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterbierum. Zoek je huurwoning in Oosterbierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterbierum

Starterswoningen in Oosterbierum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterbierum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterbierum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterbierum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterbierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterbierum is 2.564 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.026 euro).

Leeftijden Oosterbierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterbierum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterbierum

Oosterbierum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.