Huizenmarkt - Sexbierum e.o. in Herbaijum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Sexbierum e.o.

Woningmarkt - Sexbierum e.o.

- Sexbierum e.o. is een wijk in de plaats Herbaijum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 2.110 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Sexbierum e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 385.285 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 385.285
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in - Sexbierum e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Sexbierum e.o. is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Sexbierum e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Sexbierum e.o..

Woningen recent verkocht in - Sexbierum e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Sexbierum e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Sexbierum e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Sexbierum e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Sexbierum e.o.

In - Sexbierum e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Sexbierum e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Sexbierum e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Sexbierum e.o.
Binnenring: Nederland

- Sexbierum e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop - Sexbierum e.o.

Wil je een huis kopen in - Sexbierum e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Sexbierum e.o. . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Sexbierum e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Sexbierum e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Sexbierum e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in - Sexbierum e.o.. Zoek je huurwoning in - Sexbierum e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Sexbierum e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Sexbierum e.o. is 1.927 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.938 euro).

Leeftijden - Sexbierum e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Sexbierum e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Sexbierum e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Sexbierum e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Sexbierum e.o.

Herbaijum Pietersbierum Sexbierum Herbaijum - Verspreide huizen Pietersbierum - Verspreide huizen Sexbierum - Verspreide huizen