De Huizenmarkt in Schalsum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schalsum

Woningmarkt Schalsum

Schalsum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schalsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 505.605 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 505.605
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Schalsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schalsum is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schalsum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schalsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schalsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schalsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schalsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schalsum. Een eengezinswoning in Schalsum komt het meest (70%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schalsum

In Schalsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schalsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schalsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schalsum
Binnenring: Nederland

Schalsum waar ligt dat?

Woningen te koop Schalsum

Wil je een huis kopen in Schalsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schalsum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schalsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schalsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schalsum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schalsum. Zoek je huurwoning in Schalsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schalsum

Starterswoningen in Schalsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schalsum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schalsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schalsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schalsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schalsum is 2.350 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.380 euro).

Leeftijden Schalsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schalsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schalsum

Schalsum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.