logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schalsum

Begrijp de huizenprijzen in Schalsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schalsum

Schalsum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schalsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 500.954 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 500.954
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Schalsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schalsum is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schalsum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schalsum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schalsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schalsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schalsum. Een eengezinswoning in Schalsum komt het meest (70%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schalsum

In Schalsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schalsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schalsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schalsum

Starterswoningen in Schalsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schalsum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schalsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schalsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schalsum

Wil je een huis kopen in Schalsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schalsum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schalsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schalsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schalsum.

Bekijk alle koopwoningen in Schalsum. Zoek je huurwoning in Schalsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schalsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schalsum is 2.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.492 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schalsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schalsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schalsum

Schalsum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.