logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Firdgum

Begrijp de huizenprijzen in Firdgum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Firdgum

Firdgum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Firdgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 247.358 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 247.358
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Firdgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Firdgum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Firdgum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Firdgum.

Woningen recent verkocht in Firdgum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Firdgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Firdgum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Firdgum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Firdgum. Een eengezinswoning in Firdgum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Firdgum

In Firdgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Firdgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Firdgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Firdgum

Starterswoningen in Firdgum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Firdgum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Firdgum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Firdgum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Firdgum

Wil je een huis kopen in Firdgum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Firdgum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Firdgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Firdgum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Firdgum.

Bekijk alle koopwoningen in Firdgum. Zoek je huurwoning in Firdgum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Firdgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Firdgum is 2.468 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.712 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Firdgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Firdgum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Firdgum

Firdgum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.