De Huizenmarkt in Firdgum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Firdgum

Woningmarkt Firdgum

Firdgum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Firdgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 252.377 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 252.377
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Firdgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Firdgum is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Firdgum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Firdgum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Firdgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Firdgum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Firdgum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Firdgum. Een eengezinswoning in Firdgum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Firdgum

In Firdgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Firdgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Firdgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Firdgum
Binnenring: Nederland

Firdgum waar ligt dat?

Woningen te koop Firdgum

Wil je een huis kopen in Firdgum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Firdgum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Firdgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Firdgum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Firdgum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Firdgum. Zoek je huurwoning in Firdgum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Firdgum

Starterswoningen in Firdgum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Firdgum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Firdgum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Firdgum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Firdgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Firdgum is 2.307 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.650 euro).

Leeftijden Firdgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Firdgum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Firdgum

Firdgum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.