Huizenmarkt - Tzum e.o. in Tzum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Tzum e.o.

Woningmarkt - Tzum e.o.

- Tzum e.o. is een wijk in de plaats Tzum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 1.980 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Tzum e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 363.664 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 363.664
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in - Tzum e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Tzum e.o. is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Tzum e.o. kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in - Tzum e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Tzum e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Tzum e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Tzum e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Tzum e.o.

In - Tzum e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Tzum e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Tzum e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Tzum e.o.
Binnenring: Nederland

- Tzum e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop - Tzum e.o.

Wil je een huis kopen in - Tzum e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Tzum e.o. . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Tzum e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Tzum e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Tzum e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in - Tzum e.o.. Zoek je huurwoning in - Tzum e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in - Tzum e.o.

Starterswoningen in - Tzum e.o. zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in - Tzum e.o. zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Tzum e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - Tzum e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Tzum e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Tzum e.o. is 1.707 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.801 euro).

Leeftijden - Tzum e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Tzum e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Tzum e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Tzum e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Tzum e.o.

Achlum Hitzum Tzum Achlum - Verspreide huizen Hitzum - Verspreide huizen Tzum - Verspreide huizen