De Huizenmarkt in Nij Altoenae (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nij Altoenae

Woningmarkt Nij Altoenae

Nij Altoenae is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nij Altoenae. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 150.715 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 150.715
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nij Altoenae

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nij Altoenae is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nij Altoenae kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nij Altoenae

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nij Altoenae. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nij Altoenae.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nij Altoenae. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nij Altoenae. Een eengezinswoning in Nij Altoenae komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nij Altoenae

In Nij Altoenae wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nij Altoenae

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nij Altoenae (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nij Altoenae
Binnenring: Nederland

Nij Altoenae waar ligt dat?

Woningen te koop Nij Altoenae

Wil je een huis kopen in Nij Altoenae? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nij Altoenae . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nij Altoenae alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nij Altoenae.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nij Altoenae.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nij Altoenae. Zoek je huurwoning in Nij Altoenae? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nij Altoenae

Starterswoningen in Nij Altoenae zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nij Altoenae zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nij Altoenae zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nij Altoenae? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nij Altoenae

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nij Altoenae is 1.153 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.917 euro).

Leeftijden Nij Altoenae

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nij Altoenae vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nij Altoenae

Nij Altoenae bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.