logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nij Altoenae

Begrijp de huizenprijzen in Nij Altoenae met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nij Altoenae

Nij Altoenae is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nij Altoenae. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 196.487 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 196.487
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nij Altoenae

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nij Altoenae is 84 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nij Altoenae kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nij Altoenae

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nij Altoenae. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nij Altoenae.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nij Altoenae. Een eengezinswoning in Nij Altoenae komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nij Altoenae

In Nij Altoenae wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nij Altoenae

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nij Altoenae (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nij Altoenae

Starterswoningen in Nij Altoenae zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nij Altoenae zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nij Altoenae zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nij Altoenae? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nij Altoenae

Wil je een huis kopen in Nij Altoenae? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nij Altoenae . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nij Altoenae alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nij Altoenae.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nij Altoenae.

Bekijk alle koopwoningen in Nij Altoenae. Zoek je huurwoning in Nij Altoenae? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nij Altoenae

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nij Altoenae is 2.325 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.524 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nij Altoenae

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nij Altoenae vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nij Altoenae

Nij Altoenae bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.