De Huizenmarkt in Blessum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blessum

Woningmarkt Blessum

Blessum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blessum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 215.936 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 215.936
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Blessum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blessum is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blessum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blessum.

Woningen recent verkocht in Blessum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blessum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blessum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Blessum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blessum. Een eengezinswoning in Blessum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Blessum

In Blessum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blessum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blessum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blessum
Binnenring: Nederland

Blessum waar ligt dat?

Woningen te koop Blessum

Wil je een huis kopen in Blessum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blessum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Blessum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blessum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blessum. Zoek je huurwoning in Blessum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blessum

Starterswoningen in Blessum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blessum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blessum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blessum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blessum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blessum is 1.944 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Blessum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blessum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blessum

Blessum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.