De Huizenmarkt in Achlum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Achlum

Woningmarkt Achlum

Achlum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achlum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 500.936 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 500.936
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Achlum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achlum is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achlum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Achlum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achlum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achlum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achlum. Een eengezinswoning in Achlum komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achlum

In Achlum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achlum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achlum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Achlum
Binnenring: Nederland

Achlum waar ligt dat?

Woningen te koop Achlum

Wil je een huis kopen in Achlum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achlum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Achlum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achlum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Achlum. Zoek je huurwoning in Achlum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Achlum

Starterswoningen in Achlum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Achlum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achlum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Achlum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Achlum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achlum is 2.856 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.030 euro).

Leeftijden Achlum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achlum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Achlum

Achlum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.