logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Achlum

Begrijp de huizenprijzen in Achlum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Achlum

Achlum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achlum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 543.758 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 543.758
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Achlum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achlum is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achlum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Achlum.

Woningen recent verkocht in Achlum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achlum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achlum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achlum. Een eengezinswoning in Achlum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achlum

In Achlum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achlum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achlum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Achlum

Starterswoningen in Achlum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Achlum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achlum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Achlum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Achlum

Wil je een huis kopen in Achlum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achlum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Achlum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achlum.

Bekijk alle koopwoningen in Achlum. Zoek je huurwoning in Achlum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Achlum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achlum is 2.291 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.778 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Achlum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achlum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Achlum

Achlum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.