logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tzummarum in Tzummarum

Begrijp de huizenprijzen in Tzummarum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tzummarum Waadhoeke

Tzummarum is een wijk in de plaats Tzummarum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 1.365 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 214.848 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 214.848
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Tzummarum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tzummarum is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tzummarum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tzummarum.

Woningen recent verkocht in Tzummarum

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tzummarum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tzummarum. Een eengezinswoning in Tzummarum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een stacaravan met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tzummarum

In Tzummarum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tzummarum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tzummarum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tzummarum Waadhoeke

Starterswoningen in Tzummarum Waadhoeke zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tzummarum Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tzummarum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tzummarum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tzummarum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Tzummarum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tzummarum Waadhoeke . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tzummarum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tzummarum.

Bekijk alle koopwoningen in Tzummarum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Tzummarum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tzummarum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tzummarum is 2.546 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tzummarum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tzummarum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tzummarum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tzummarum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tzummarum

Buitengebied Tzummarum Tzummarum Noord Tzummarum Zuid