logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Tzummarum

Begrijp de huizenprijzen in Tzummarum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tzummarum

Tzummarum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.572 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 349.572
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Tzummarum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tzummarum is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tzummarum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tzummarum.

Woningen recent verkocht in Tzummarum

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzummarum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tzummarum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tzummarum. Een eengezinswoning in Tzummarum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een stacaravan met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tzummarum

In Tzummarum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tzummarum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tzummarum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tzummarum

Starterswoningen in Tzummarum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tzummarum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tzummarum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tzummarum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tzummarum

Wil je een huis kopen in Tzummarum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tzummarum . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tzummarum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tzummarum.

Bekijk alle koopwoningen in Tzummarum. Zoek je huurwoning in Tzummarum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tzummarum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tzummarum is 2.501 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.094 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tzummarum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tzummarum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Tzummarum

Tzummarum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.