Huizenprijzen en de huizenmarkt in Pietersbierum

Begrijp de huizenprijzen in Pietersbierum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pietersbierum

Pietersbierum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pietersbierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 185.343 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 185.343
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Pietersbierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pietersbierum is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pietersbierum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pietersbierum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pietersbierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pietersbierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pietersbierum. Een eengezinswoning in Pietersbierum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pietersbierum

In Pietersbierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pietersbierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pietersbierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Pietersbierum

Starterswoningen in Pietersbierum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pietersbierum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pietersbierum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pietersbierum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pietersbierum

Wil je een huis kopen in Pietersbierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pietersbierum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pietersbierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pietersbierum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Pietersbierum.

Bekijk alle koopwoningen in Pietersbierum. Zoek je huurwoning in Pietersbierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pietersbierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pietersbierum is 2.850 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.646 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pietersbierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pietersbierum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Pietersbierum

Pietersbierum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.