Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudebildtzijl

Begrijp de huizenprijzen in Oudebildtzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudebildtzijl

Oudebildtzijl is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudebildtzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 296.180 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 296.180
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oudebildtzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudebildtzijl is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudebildtzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudebildtzijl

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudebildtzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudebildtzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudebildtzijl. Een eengezinswoning in Oudebildtzijl komt het meest (93%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudebildtzijl

In Oudebildtzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudebildtzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudebildtzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudebildtzijl

Starterswoningen in Oudebildtzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudebildtzijl zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudebildtzijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudebildtzijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudebildtzijl

Wil je een huis kopen in Oudebildtzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudebildtzijl . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudebildtzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudebildtzijl.

Bekijk alle koopwoningen in Oudebildtzijl. Zoek je huurwoning in Oudebildtzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudebildtzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudebildtzijl is 2.308 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.001 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudebildtzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudebildtzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudebildtzijl

Oudebildtzijl bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.