Oudebildtzijl in de gemeente Waadhoeke

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oudebildtzijl

Een eerste blik op Oudebildtzijl

Oudebildtzijl is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oudebildtzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 273.839 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 273.839
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oudebildtzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudebildtzijl is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudebildtzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudebildtzijl

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudebildtzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudebildtzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudebildtzijl. Een eengezinswoning in Oudebildtzijl komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudebildtzijl

In Oudebildtzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oudebildtzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oudebildtzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudebildtzijl
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oudebildtzijl

Wil je een huis kopen in Oudebildtzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudebildtzijl. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudebildtzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudebildtzijl.

Huizenprijzen in Oudebildtzijl

Starterswoningen in Oudebildtzijl zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oudebildtzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudebildtzijl zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudebildtzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudebildtzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudebildtzijl is 1.483 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oudebildtzijl is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oudebildtzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudebildtzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudebildtzijl

Oudebildtzijl bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen