Alle woningmarktinfo Wier in gemeente Waadhoeke

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wier

Een eerste blik op Wier

Wier is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.359 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 290.359
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Wier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wier is 94 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wier

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wier. Een eengezinswoning in Wier komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wier

In Wier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wier
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wier

Wil je een huis kopen in Wier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wier.

Zoek je huurwoning in Wier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wier.

Huizenprijzen in Wier

Starterswoningen in Wier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wier is 3.236 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.113 euro).

Leeftijden Wier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wier vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wier

Wier bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen