Huizenprijzen en de huizenmarkt in Herbaijum

Begrijp de huizenprijzen in Herbaijum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herbaijum

Herbaijum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herbaijum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 343.331 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 343.331
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Herbaijum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herbaijum is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herbaijum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Herbaijum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herbaijum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herbaijum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herbaijum. Een eengezinswoning in Herbaijum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herbaijum

In Herbaijum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herbaijum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herbaijum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herbaijum

Starterswoningen in Herbaijum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Herbaijum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herbaijum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herbaijum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herbaijum

Wil je een huis kopen in Herbaijum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herbaijum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herbaijum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herbaijum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Herbaijum.

Bekijk alle koopwoningen in Herbaijum. Zoek je huurwoning in Herbaijum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herbaijum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herbaijum is 2.383 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.128 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herbaijum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herbaijum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Herbaijum

Herbaijum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.