logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bitgummole

Begrijp de huizenprijzen in Bitgummole met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bitgummole

Bitgummole is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bitgummole. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.977 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 363.977
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Bitgummole

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bitgummole is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bitgummole moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bitgummole.

Woningen recent verkocht in Bitgummole

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bitgummole. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bitgummole.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bitgummole. Een eengezinswoning in Bitgummole komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bitgummole

In Bitgummole wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bitgummole

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bitgummole (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bitgummole

Starterswoningen in Bitgummole zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bitgummole zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bitgummole zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bitgummole? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bitgummole

Wil je een huis kopen in Bitgummole? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bitgummole . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bitgummole alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bitgummole.

Bekijk alle koopwoningen in Bitgummole. Zoek je huurwoning in Bitgummole? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bitgummole

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bitgummole is 2.183 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.223 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bitgummole

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bitgummole vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bitgummole

Bitgummole bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.