De Huizenmarkt in Bitgummole (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bitgummole

Woningmarkt Bitgummole

Bitgummole is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bitgummole. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 320.242 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 320.242
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bitgummole

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bitgummole is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bitgummole moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bitgummole.

Woningen recent verkocht in Bitgummole

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bitgummole. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bitgummole.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bitgummole. Een eengezinswoning in Bitgummole komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bitgummole

In Bitgummole wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bitgummole

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bitgummole (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bitgummole
Binnenring: Nederland

Bitgummole waar ligt dat?

Woningen te koop Bitgummole

Wil je een huis kopen in Bitgummole? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bitgummole . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bitgummole alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bitgummole.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bitgummole. Zoek je huurwoning in Bitgummole? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bitgummole

Starterswoningen in Bitgummole zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bitgummole zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bitgummole zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bitgummole? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bitgummole

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bitgummole is 2.462 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.890 euro).

Leeftijden Bitgummole

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bitgummole vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bitgummole

Bitgummole bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.