logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bitgummole in Bitgummole

Begrijp de huizenprijzen in Bitgummole Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bitgummole Waadhoeke

Bitgummole is een wijk in de plaats Bitgummole binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 935 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bitgummole. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 333.776
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bitgummole

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bitgummole is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bitgummole moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bitgummole.

Woningen recent verkocht in Bitgummole

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bitgummole. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bitgummole.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bitgummole. Een eengezinswoning in Bitgummole komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bitgummole

In Bitgummole wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bitgummole

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bitgummole (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bitgummole Waadhoeke

Starterswoningen in Bitgummole Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bitgummole Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bitgummole Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bitgummole Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bitgummole Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Bitgummole Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bitgummole Waadhoeke . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bitgummole alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bitgummole.

Bekijk alle koopwoningen in Bitgummole Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Bitgummole Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bitgummole

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bitgummole is 2.102 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bitgummole

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bitgummole vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bitgummole

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bitgummole? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bitgummole

Buitengebied Bitgummole Bitgummole