logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Peins in Peins

Begrijp de huizenprijzen in Peins Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Peins

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peins. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peins.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peins. Een eengezinswoning in Peins komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peins

In Peins wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Peins

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Peins (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Peins Waadhoeke

Starterswoningen in Peins Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Peins Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peins Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Peins Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Peins Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Peins Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peins Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peins alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peins.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Peins Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Peins Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Peins Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Peins

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peins vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Peins

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Peins? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Peins

Peins