logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nsum in Winsum

Begrijp de huizenprijzen in Nsum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nsum Waadhoeke

Nsum is een wijk in de plaats Winsum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 1.030 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 649.063 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 649.063
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nsum is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nsum.

Woningen recent verkocht in Nsum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nsum. Een eengezinswoning in Nsum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een landhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nsum

In Nsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nsum Waadhoeke

Starterswoningen in Nsum Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nsum Waadhoeke zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nsum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nsum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nsum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Nsum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nsum Waadhoeke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nsum.

Bekijk alle koopwoningen in Nsum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Nsum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nsum is 4.358 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nsum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nsum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nsum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nsum

Buitengebied Winsum Winsum Winsum Bedrijventerrein