logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt - Marsum e.o. in Boksum

Begrijp de huizenprijzen in - Marsum e.o. Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in - Marsum e.o. Waadhoeke

- Marsum e.o. is een wijk in de plaats Boksum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 2.505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Marsum e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 278.135 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 278.135
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in - Marsum e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Marsum e.o. is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Marsum e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Marsum e.o..

Woningen recent verkocht in - Marsum e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Marsum e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Marsum e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Marsum e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Marsum e.o.

In - Marsum e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Marsum e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Marsum e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop - Marsum e.o. Waadhoeke

Wil je een huis kopen in - Marsum e.o. Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Marsum e.o. Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Marsum e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Marsum e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Marsum e.o. Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in - Marsum e.o. Waadhoeke. Zoek je huurwoning in - Marsum e.o. Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in - Marsum e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Marsum e.o. is 2.128 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.635 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden - Marsum e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Marsum e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Marsum e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Marsum e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Marsum e.o.

Marsum Deinum Blessum Boksum Marsum - Verspreide huizen Deinum - Verspreide huizen Boksum - Verspreide huizen