De Huizenmarkt in Ingelum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ingelum

Woningmarkt Ingelum

Ingelum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 589.692 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 589.692
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ingelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ingelum is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ingelum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ingelum.

Woningen recent verkocht in Ingelum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ingelum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ingelum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ingelum. Een eengezinswoning in Ingelum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ingelum

In Ingelum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ingelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ingelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ingelum
Binnenring: Nederland

Ingelum waar ligt dat?

Woningen te koop Ingelum

Wil je een huis kopen in Ingelum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ingelum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ingelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ingelum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ingelum. Zoek je huurwoning in Ingelum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ingelum

Starterswoningen in Ingelum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ingelum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ingelum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ingelum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ingelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ingelum is 2.291 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.685 euro).

Leeftijden Ingelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ingelum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ingelum

Ingelum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.