logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ingelum

Begrijp de huizenprijzen in Ingelum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ingelum

Ingelum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.874 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 516.874
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ingelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ingelum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ingelum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ingelum.

Woningen recent verkocht in Ingelum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ingelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ingelum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ingelum. Een eengezinswoning in Ingelum komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ingelum

In Ingelum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ingelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ingelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ingelum

Starterswoningen in Ingelum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ingelum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ingelum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ingelum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ingelum

Wil je een huis kopen in Ingelum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ingelum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ingelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ingelum.

Bekijk alle koopwoningen in Ingelum. Zoek je huurwoning in Ingelum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ingelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ingelum is 2.180 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.291 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ingelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ingelum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ingelum

Ingelum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.