Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baaium

Begrijp de huizenprijzen in Baaium met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baaium

Baaium is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baaium. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 221.177 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 221.177
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Baaium

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baaium is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baaium kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Baaium

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baaium. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baaium.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baaium. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baaium. Een eengezinswoning in Baaium komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baaium

In Baaium wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baaium

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baaium (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baaium

Starterswoningen in Baaium zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baaium zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baaium zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baaium? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baaium

Wil je een huis kopen in Baaium? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baaium . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baaium alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baaium.

Bekijk alle koopwoningen in Baaium. Zoek je huurwoning in Baaium? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baaium

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baaium is 3.160 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.823 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baaium

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baaium vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baaium

Baaium bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.