logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boksum

Begrijp de huizenprijzen in Boksum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boksum

Boksum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boksum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 381.452 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 381.452
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Boksum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boksum is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boksum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boksum.

Woningen recent verkocht in Boksum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boksum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boksum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boksum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boksum. Een eengezinswoning in Boksum komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boksum

In Boksum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boksum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boksum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boksum

Starterswoningen in Boksum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boksum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boksum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boksum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boksum

Wil je een huis kopen in Boksum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boksum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boksum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boksum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boksum.

Bekijk alle koopwoningen in Boksum. Zoek je huurwoning in Boksum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boksum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boksum is 3.365 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.393 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boksum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boksum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Boksum

Boksum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.