De Huizenmarkt in Boksum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boksum

Woningmarkt Boksum

Boksum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boksum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 345.854 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 345.854
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Boksum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boksum is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boksum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boksum.

Woningen recent verkocht in Boksum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boksum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boksum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boksum. Een eengezinswoning in Boksum komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boksum

In Boksum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boksum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boksum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boksum
Binnenring: Nederland

Boksum waar ligt dat?

Woningen te koop Boksum

Wil je een huis kopen in Boksum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boksum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boksum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boksum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boksum. Zoek je huurwoning in Boksum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boksum

Starterswoningen in Boksum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boksum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boksum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boksum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boksum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boksum is 3.229 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.905 euro).

Leeftijden Boksum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boksum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Boksum

Boksum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.