logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Slappeterp in Slappeterp

Begrijp de huizenprijzen in Slappeterp Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slappeterp Waadhoeke

Slappeterp is een wijk in de plaats Slappeterp binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slappeterp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 525.000
Percentage gezinnen met kinderen 57%

Verkoopduur woningen in Slappeterp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slappeterp is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slappeterp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slappeterp.

Woningen recent verkocht in Slappeterp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slappeterp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slappeterp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Slappeterp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slappeterp. Een eengezinswoning in Slappeterp komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slappeterp

In Slappeterp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slappeterp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slappeterp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slappeterp Waadhoeke

Starterswoningen in Slappeterp Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slappeterp Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slappeterp Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slappeterp Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slappeterp Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Slappeterp Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slappeterp Waadhoeke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Slappeterp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slappeterp.

Bekijk alle koopwoningen in Slappeterp Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Slappeterp Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slappeterp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slappeterp is 3.500 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slappeterp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slappeterp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Slappeterp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Slappeterp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Slappeterp

Slappeterp