De Huizenmarkt in Minnertsga (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Minnertsga

Woningmarkt Minnertsga

Minnertsga is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Minnertsga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 416.262 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 416.262
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Minnertsga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Minnertsga is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Minnertsga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Minnertsga

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Minnertsga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Minnertsga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Minnertsga. Een eengezinswoning in Minnertsga komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Minnertsga

In Minnertsga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Minnertsga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Minnertsga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Minnertsga
Binnenring: Nederland

Minnertsga waar ligt dat?

Woningen te koop Minnertsga

Wil je een huis kopen in Minnertsga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Minnertsga . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Minnertsga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Minnertsga.

Bekijk hier alle koopwoningen in Minnertsga. Zoek je huurwoning in Minnertsga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Minnertsga

Starterswoningen in Minnertsga zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Minnertsga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Minnertsga zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Minnertsga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Minnertsga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Minnertsga is 2.575 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.536 euro).

Leeftijden Minnertsga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Minnertsga vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Minnertsga

Minnertsga bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.