logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Minnertsga

Begrijp de huizenprijzen in Minnertsga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Minnertsga

Minnertsga is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Minnertsga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 417.103 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 417.103
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Minnertsga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Minnertsga is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Minnertsga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Minnertsga

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Minnertsga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Minnertsga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Minnertsga. Een eengezinswoning in Minnertsga komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Minnertsga

In Minnertsga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Minnertsga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Minnertsga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Minnertsga

Starterswoningen in Minnertsga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Minnertsga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Minnertsga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Minnertsga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Minnertsga

Wil je een huis kopen in Minnertsga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Minnertsga . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Minnertsga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Minnertsga.

Bekijk alle koopwoningen in Minnertsga. Zoek je huurwoning in Minnertsga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Minnertsga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Minnertsga is 2.613 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.528 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Minnertsga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Minnertsga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Minnertsga

Minnertsga bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.