logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt - Winsum in Winsum

Begrijp de huizenprijzen in - Winsum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in - Winsum Waadhoeke

- Winsum is een wijk in de plaats Winsum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 1.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Winsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 269.756 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 269.756
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in - Winsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Winsum is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Winsum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in - Winsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Winsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Winsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Winsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Winsum

In - Winsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Winsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Winsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop - Winsum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in - Winsum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Winsum Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Winsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Winsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Winsum Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in - Winsum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in - Winsum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in - Winsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Winsum is 1.944 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.756 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden - Winsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Winsum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Winsum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Winsum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Winsum

Winsum Winsum - Verspreide huizen