logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Menaam

Begrijp de huizenprijzen in Menaam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Menaam

Menaam is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Menaam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 409.416 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 409.416
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Menaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Menaam is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Menaam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Menaam.

Woningen recent verkocht in Menaam

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Menaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Menaam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Menaam. Een eengezinswoning in Menaam komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Menaam

In Menaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Menaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Menaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Menaam

Starterswoningen in Menaam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Menaam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Menaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Menaam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Menaam

Wil je een huis kopen in Menaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Menaam . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Menaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Menaam.

Bekijk alle koopwoningen in Menaam. Zoek je huurwoning in Menaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Menaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Menaam is 2.834 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.637 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Menaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Menaam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Menaam

Menaam bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.