Huizenmarkt - Tzummarum e.o. in Dongjum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Tzummarum e.o.

Woningmarkt - Tzummarum e.o.

- Tzummarum e.o. is een wijk in de plaats Dongjum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 2.340 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Tzummarum e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 302.848 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 302.848
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in - Tzummarum e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Tzummarum e.o. is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Tzummarum e.o. kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in - Tzummarum e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Tzummarum e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Tzummarum e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Tzummarum e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Tzummarum e.o.

In - Tzummarum e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Tzummarum e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Tzummarum e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Tzummarum e.o.
Binnenring: Nederland

- Tzummarum e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop - Tzummarum e.o.

Wil je een huis kopen in - Tzummarum e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Tzummarum e.o. . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Tzummarum e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Tzummarum e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Tzummarum e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in - Tzummarum e.o.. Zoek je huurwoning in - Tzummarum e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in - Tzummarum e.o.

Starterswoningen in - Tzummarum e.o. zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in - Tzummarum e.o. zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Tzummarum e.o. zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - Tzummarum e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Tzummarum e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Tzummarum e.o. is 1.776 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.785 euro).

Leeftijden - Tzummarum e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Tzummarum e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Tzummarum e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Tzummarum e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Tzummarum e.o.

Dongjum Firdgum Klooster Lidlum Oosterbierum Tzummarum Dongjum - Verspreide huizen Oosterbierum - Verspreide huizen Tzummarum - Verspreide huizen