Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dongjum

Begrijp de huizenprijzen in Dongjum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dongjum

Dongjum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongjum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.438 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 508.438
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dongjum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dongjum is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dongjum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dongjum.

Woningen recent verkocht in Dongjum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongjum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dongjum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dongjum. Een eengezinswoning in Dongjum komt het meest (97%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dongjum

In Dongjum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dongjum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dongjum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dongjum

Starterswoningen in Dongjum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dongjum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dongjum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dongjum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dongjum

Wil je een huis kopen in Dongjum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dongjum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dongjum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dongjum.

Bekijk alle koopwoningen in Dongjum. Zoek je huurwoning in Dongjum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dongjum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dongjum is 3.314 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.036 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dongjum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dongjum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dongjum

Dongjum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.