logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tzum in Tzum

Begrijp de huizenprijzen in Tzum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tzum Waadhoeke

Tzum is een wijk in de plaats Tzum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 1.110 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 288.533 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 288.533
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Tzum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tzum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tzum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tzum.

Woningen recent verkocht in Tzum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tzum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tzum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tzum. Een eengezinswoning in Tzum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tzum

In Tzum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tzum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tzum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tzum Waadhoeke

Starterswoningen in Tzum Waadhoeke zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tzum Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tzum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tzum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tzum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Tzum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tzum Waadhoeke . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tzum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tzum.

Bekijk alle koopwoningen in Tzum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Tzum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tzum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tzum is 2.776 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tzum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tzum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tzum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tzum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tzum

Buitengebied Tzum Tzum