Huizenprijzen en de huizenmarkt in Marsum

Begrijp de huizenprijzen in Marsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marsum

Marsum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.614 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 290.614
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Marsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marsum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marsum.

Woningen recent verkocht in Marsum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marsum. Een eengezinswoning in Marsum komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marsum

In Marsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marsum

Starterswoningen in Marsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marsum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marsum

Wil je een huis kopen in Marsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marsum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marsum.

Bekijk alle koopwoningen in Marsum. Zoek je huurwoning in Marsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marsum is 2.941 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Marsum

Marsum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.