Huizenprijzen en de huizenmarkt in Slappeterp

Begrijp de huizenprijzen in Slappeterp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slappeterp

Slappeterp is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slappeterp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 310.422 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 310.422
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Slappeterp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slappeterp is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slappeterp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slappeterp.

Woningen recent verkocht in Slappeterp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slappeterp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slappeterp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Slappeterp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slappeterp. Een eengezinswoning in Slappeterp komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slappeterp

In Slappeterp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slappeterp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slappeterp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slappeterp

Starterswoningen in Slappeterp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slappeterp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slappeterp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slappeterp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slappeterp

Wil je een huis kopen in Slappeterp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slappeterp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Slappeterp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slappeterp.

Bekijk alle koopwoningen in Slappeterp. Zoek je huurwoning in Slappeterp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slappeterp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slappeterp is 2.617 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.067 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slappeterp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slappeterp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Slappeterp

Slappeterp bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.