De Huizenmarkt in St.-Jacobiparochie (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in St.-Jacobiparochie

Woningmarkt St.-Jacobiparochie

St.-Jacobiparochie is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St.-Jacobiparochie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 324.762 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 324.762
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in St.-Jacobiparochie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in St.-Jacobiparochie is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in St.-Jacobiparochie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in St.-Jacobiparochie.

Woningen recent verkocht in St.-Jacobiparochie

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St.-Jacobiparochie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond St.-Jacobiparochie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in St.-Jacobiparochie. Een eengezinswoning in St.-Jacobiparochie komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling St.-Jacobiparochie

In St.-Jacobiparochie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat St.-Jacobiparochie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van St.-Jacobiparochie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: St.-Jacobiparochie
Binnenring: Nederland

St.-Jacobiparochie waar ligt dat?

Woningen te koop St.-Jacobiparochie

Wil je een huis kopen in St.-Jacobiparochie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in St.-Jacobiparochie . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in St.-Jacobiparochie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in St.-Jacobiparochie.

Bekijk hier alle koopwoningen in St.-Jacobiparochie. Zoek je huurwoning in St.-Jacobiparochie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in St.-Jacobiparochie

Starterswoningen in St.-Jacobiparochie zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in St.-Jacobiparochie zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in St.-Jacobiparochie zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in St.-Jacobiparochie? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs St.-Jacobiparochie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in St.-Jacobiparochie is 2.018 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.175 euro).

Leeftijden St.-Jacobiparochie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in St.-Jacobiparochie vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van St.-Jacobiparochie

St.-Jacobiparochie bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.