Berltsum in de gemeente Waadhoeke

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Berltsum

Een eerste blik op Berltsum

Berltsum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Berltsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 279.329 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 279.329
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Berltsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berltsum is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berltsum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Berltsum

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berltsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berltsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berltsum. Een eengezinswoning in Berltsum komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berltsum

In Berltsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Berltsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Berltsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berltsum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Berltsum

Wil je een huis kopen in Berltsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berltsum. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berltsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berltsum.

Huizenprijzen in Berltsum

Starterswoningen in Berltsum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Berltsum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berltsum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berltsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berltsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berltsum is 1.668 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.551 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Berltsum is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Berltsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berltsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Berltsum

Berltsum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen