De Huizenmarkt in Berltsum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Berltsum

Woningmarkt Berltsum

Berltsum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 43.625 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berltsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 285.213 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 285.213
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Berltsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berltsum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berltsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berltsum.

Woningen recent verkocht in Berltsum

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berltsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berltsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berltsum. Een eengezinswoning in Berltsum komt het meest (92%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berltsum

In Berltsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berltsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berltsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berltsum
Binnenring: Nederland

Berltsum waar ligt dat?

Woningen te koop Berltsum

Wil je een huis kopen in Berltsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berltsum . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berltsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berltsum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Berltsum. Zoek je huurwoning in Berltsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Berltsum

Starterswoningen in Berltsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berltsum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berltsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berltsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berltsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berltsum is 2.369 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.201 euro).

Leeftijden Berltsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berltsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Berltsum

Berltsum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.