logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Berltsum

Begrijp de huizenprijzen in Berltsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Berltsum

Berltsum is een plaats in de gemeente Waadhoeke. Deze plaats telt volgens het CBS 46.718 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berltsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 299.794 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 299.794
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Berltsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berltsum is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berltsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berltsum.

Woningen recent verkocht in Berltsum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berltsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berltsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berltsum. Een eengezinswoning in Berltsum komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berltsum

In Berltsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berltsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berltsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Berltsum

Starterswoningen in Berltsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berltsum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berltsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Berltsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Berltsum

Wil je een huis kopen in Berltsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berltsum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berltsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berltsum.

Bekijk alle koopwoningen in Berltsum. Zoek je huurwoning in Berltsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berltsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berltsum is 2.510 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.395 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berltsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berltsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Berltsum

Berltsum bestaat uit 54 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.