Huizenmarkt - Berltsum e.o. in Berltsum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Berltsum e.o.

Woningmarkt - Berltsum e.o.

- Berltsum e.o. is een wijk in de plaats Berltsum binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 2.690 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Berltsum e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 268.514 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 268.514
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in - Berltsum e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Berltsum e.o. is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Berltsum e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Berltsum e.o..

Woningen recent verkocht in - Berltsum e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Berltsum e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Berltsum e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Berltsum e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in - Berltsum e.o.. Een eengezinswoning in - Berltsum e.o. komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling - Berltsum e.o.

In - Berltsum e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Berltsum e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Berltsum e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Berltsum e.o.
Binnenring: Nederland

- Berltsum e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop - Berltsum e.o.

Wil je een huis kopen in - Berltsum e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Berltsum e.o. . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Berltsum e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Berltsum e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Berltsum e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in - Berltsum e.o.. Zoek je huurwoning in - Berltsum e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in - Berltsum e.o.

Starterswoningen in - Berltsum e.o. zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in - Berltsum e.o. zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Berltsum e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - Berltsum e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Berltsum e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Berltsum e.o. is 2.181 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.946 euro).

Leeftijden - Berltsum e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Berltsum e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Berltsum e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Berltsum e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Berltsum e.o.

Berltsum Wier Berltsum - Verspreide huizen