Huizenmarkt - St.-Annaparochie e.o. in Nij Altoenae (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - St.-Annaparochie e.o.

Woningmarkt - St.-Annaparochie e.o.

- St.-Annaparochie e.o. is een wijk in de plaats Nij Altoenae binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 7.135 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - St.-Annaparochie e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 309.876 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 309.876
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in - St.-Annaparochie e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - St.-Annaparochie e.o. is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - St.-Annaparochie e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - St.-Annaparochie e.o..

Woningen recent verkocht in - St.-Annaparochie e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - St.-Annaparochie e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - St.-Annaparochie e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - St.-Annaparochie e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - St.-Annaparochie e.o.

In - St.-Annaparochie e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - St.-Annaparochie e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - St.-Annaparochie e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - St.-Annaparochie e.o.
Binnenring: Nederland

- St.-Annaparochie e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop - St.-Annaparochie e.o.

Wil je een huis kopen in - St.-Annaparochie e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - St.-Annaparochie e.o. . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - St.-Annaparochie e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - St.-Annaparochie e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - St.-Annaparochie e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in - St.-Annaparochie e.o.. Zoek je huurwoning in - St.-Annaparochie e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in - St.-Annaparochie e.o.

Starterswoningen in - St.-Annaparochie e.o. zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in - St.-Annaparochie e.o. zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - St.-Annaparochie e.o. zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - St.-Annaparochie e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - St.-Annaparochie e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - St.-Annaparochie e.o. is 2.450 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.803 euro).

Leeftijden - St.-Annaparochie e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - St.-Annaparochie e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - St.-Annaparochie e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - St.-Annaparochie e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - St.-Annaparochie e.o.

St.-Annaparochie St.-Annaparochie - Oudebildtdijk St.-Annaparochie - Nieuwebildtdijk Nij Altoenae St.-Jacobiparochie St.-Jacobiparochie - Oudebildtdijk St.-Annaparochie - Verspreide huizen St.-Jacobiparochie - Verspreide huizen