Huizenmarkt - Franeker Zuidwest in Franeker (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Franeker Zuidwest

Woningmarkt - Franeker Zuidwest

- Franeker Zuidwest is een wijk in de plaats Franeker binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 3.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Franeker Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.755 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 321.755
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in - Franeker Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Franeker Zuidwest is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Franeker Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in - Franeker Zuidwest.

Woningen recent verkocht in - Franeker Zuidwest

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Franeker Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Franeker Zuidwest.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Franeker Zuidwest. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Franeker Zuidwest

In - Franeker Zuidwest wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Franeker Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Franeker Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Franeker Zuidwest
Binnenring: Nederland

- Franeker Zuidwest waar ligt dat?

Woningen te koop - Franeker Zuidwest

Wil je een huis kopen in - Franeker Zuidwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Franeker Zuidwest . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Franeker Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Franeker Zuidwest.

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Franeker Zuidwest.

Bekijk hier alle koopwoningen in - Franeker Zuidwest. Zoek je huurwoning in - Franeker Zuidwest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in - Franeker Zuidwest

Starterswoningen in - Franeker Zuidwest zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in - Franeker Zuidwest zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Franeker Zuidwest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - Franeker Zuidwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Franeker Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Franeker Zuidwest is 2.572 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.963 euro).

Leeftijden - Franeker Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Franeker Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Franeker Zuidwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Franeker Zuidwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Franeker Zuidwest

Franeker - Sexbierumerplan Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum Franeker - Zuid Franeker - Industriegebied West en bedrijventerrein Kie