logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Elsryp in Wjelsryp

Begrijp de huizenprijzen in Elsryp Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elsryp Waadhoeke

Elsryp is een wijk in de plaats Wjelsryp binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 455 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsryp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 421.250 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 421.250
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Elsryp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elsryp is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elsryp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elsryp

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsryp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elsryp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elsryp. Een eengezinswoning in Elsryp komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elsryp

In Elsryp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elsryp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elsryp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elsryp Waadhoeke

Starterswoningen in Elsryp Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elsryp Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elsryp Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elsryp Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elsryp Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Elsryp Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elsryp Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elsryp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elsryp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Elsryp Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Elsryp Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Elsryp Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elsryp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elsryp is 3.274 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elsryp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elsryp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elsryp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elsryp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elsryp

Buitengebied Wjelsryp Wjelsryp