logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dronryp in Dronryp

Begrijp de huizenprijzen in Dronryp Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dronryp Waadhoeke

Dronryp is een wijk in de plaats Dronryp binnen de gemeente Waadhoeke. Deze wijk telt volgens het CBS 3.295 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dronryp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 456.696 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 456.696
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dronryp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dronryp is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dronryp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dronryp.

Woningen recent verkocht in Dronryp

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dronryp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dronryp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dronryp. Een eengezinswoning in Dronryp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dronryp

In Dronryp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dronryp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dronryp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dronryp Waadhoeke

Starterswoningen in Dronryp Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dronryp Waadhoeke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dronryp Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dronryp Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dronryp Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Dronryp Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dronryp Waadhoeke . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dronryp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dronryp.

Bekijk alle koopwoningen in Dronryp Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Dronryp Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dronryp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dronryp is 2.791 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dronryp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dronryp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dronryp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dronryp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dronryp

Buitengebied Dronryp Dronryp Bedrijventerrein de Alde Mar Dronryp Midden Dronryp Oost Dronryp West