De Huizenmarkt gemeente Noardeast-Fryslân (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noardeast-Fryslân

Woningmarkt Noardeast-Fryslân

Noardeast-Fryslân is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 151 woningen te koop en zijn er recent 129 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardeast-Fryslân. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 151
Woningen recent verkocht 129
Gemiddelde vraagprijs € 322.175
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Noardeast-Fryslân

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noardeast-Fryslân is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noardeast-Fryslân kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noardeast-Fryslân

Er zijn recent 129 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardeast-Fryslân. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noardeast-Fryslân.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noardeast-Fryslân. Een eengezinswoning in Noardeast-Fryslân komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noardeast-Fryslân

In Noardeast-Fryslân wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noardeast-Fryslân

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noardeast-Fryslân (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noardeast-Fryslân
Binnenring: Nederland

Noardeast-Fryslân waar ligt dat?

Woningen te koop Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 151 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noardeast-Fryslân alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noardeast-Fryslân.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Noardeast-Fryslân zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noardeast-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noardeast-Fryslân? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noardeast-Fryslân

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noardeast-Fryslân is 2.419 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.366 euro).

Leeftijden Noardeast-Fryslân

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noardeast-Fryslân vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Noardeast-Fryslân

De gemeente Noardeast-Fryslân telt 52 plaatsen.

Aalsum Anjum Augsbuurt Blije Bornwird Brantgum Burdaard Burum Dokkum Ee Engwierum Ferwert Foudgum Ginnum Hallum Hantum Hantumeruitburen Hantumhuizen Hegebeintum Hiaure Holwerd Jannum Jislum Jouswier Kollum Kollumerpomp Kollumerzwaag Lichtaard Lioessens Marrum Metslawier Moddergat Morra Munnekezijl Nes Niawier Oosternijkerk Oostrum Oudwoude Paesens Raard Reitsum Ternaard Triemen Veenklooster Waaxens Wânswert Warfstermolen Westergeest Wetsens Wierum Zwagerbosch

Alle wijken van Noardeast-Fryslân

Noardeast-Fryslân bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.