logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Noardeast-Fryslân

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Noardeast-Fryslân

Noardeast-Fryslân is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 116 woningen te koop en zijn er recent 462 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardeast-Fryslân. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 225.052.

Woningen te koop 116
Woningen recent verkocht 462
Gemiddelde vraagprijs € 357.144
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 225.052
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Noardeast-Fryslân

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noardeast-Fryslân is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noardeast-Fryslân moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noardeast-Fryslân.

Woningen recent verkocht in Noardeast-Fryslân

Er zijn recent 462 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardeast-Fryslân. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noardeast-Fryslân.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noardeast-Fryslân. Een eengezinswoning in Noardeast-Fryslân komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noardeast-Fryslân

In Noardeast-Fryslân wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noardeast-Fryslân

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noardeast-Fryslân (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in gemeente Noardeast-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Noardeast-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in gemeente Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 116 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noardeast-Fryslân alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noardeast-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in gemeente Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noardeast-Fryslân

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noardeast-Fryslân is 2.648 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.491 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noardeast-Fryslân

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noardeast-Fryslân vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Noardeast-Fryslân

De gemeente Noardeast-Fryslân telt 52 plaatsen.

Aalsum Anjum Augsbuurt Blije Bornwird Brantgum Burdaard Burum Dokkum Ee Engwierum Ferwert Foudgum Ginnum Hallum Hantum Hantumeruitburen Hantumhuizen Hegebeintum Hiaure Holwerd Jannum Jislum Jouswier Kollum Kollumerpomp Kollumerzwaag Lichtaard Lioessens Marrum Metslawier Moddergat Morra Munnekezijl Nes Niawier Oosternijkerk Oostrum Oudwoude Paesens Raard Reitsum Ternaard Triemen Veenklooster Waaxens Wânswert Warfstermolen Westergeest Wetsens Wierum Zwagerbosch

Wijken van Noardeast-Fryslân

Noardeast-Fryslân bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.