Alle woningmarktinfo Niawier in gemeente Noardeast-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Niawier

Een eerste blik op Niawier

Niawier is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Niawier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 354.422 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 354.422
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niawier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niawier is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niawier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niawier

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niawier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niawier. Een eengezinswoning in Niawier komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niawier

In Niawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Niawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Niawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Niawier
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Niawier

Wil je een huis kopen in Niawier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niawier . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Niawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niawier.

Zoek je huurwoning in Niawier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Niawier.

Huizenprijzen in Niawier

Starterswoningen in Niawier zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Niawier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niawier zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Niawier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Niawier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niawier is 1.766 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.792 euro).

Leeftijden Niawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niawier vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Niawier

Niawier bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen