Huizenprijzen en de huizenmarkt in Niawier

Begrijp de huizenprijzen in Niawier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Niawier

Niawier is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niawier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.374 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 425.374
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niawier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niawier is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niawier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niawier

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niawier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niawier. Een eengezinswoning in Niawier komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niawier

In Niawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Niawier

Starterswoningen in Niawier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Niawier zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niawier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Niawier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Niawier

Wil je een huis kopen in Niawier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niawier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Niawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niawier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Niawier.

Bekijk alle koopwoningen in Niawier. Zoek je huurwoning in Niawier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Niawier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niawier is 1.747 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.091 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Niawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niawier vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Niawier

Niawier bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.