logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Raard

Begrijp de huizenprijzen in Raard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Raard

Raard is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 240.946 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 240.946
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Raard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Raard is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Raard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Raard.

Woningen recent verkocht in Raard

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Raard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Raard. Een eengezinswoning in Raard komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Raard

In Raard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Raard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Raard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Raard

Starterswoningen in Raard zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Raard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Raard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Raard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Raard

Wil je een huis kopen in Raard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Raard . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Raard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Raard.

Bekijk alle koopwoningen in Raard. Zoek je huurwoning in Raard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Raard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Raard is 2.511 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.835 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Raard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Raard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Raard

Raard bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.