De Huizenmarkt in Raard (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Raard

Woningmarkt Raard

Raard is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 375.692 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 375.692
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Raard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Raard is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Raard kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Raard

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Raard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Raard. Een eengezinswoning in Raard komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Raard

In Raard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Raard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Raard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Raard
Binnenring: Nederland

Raard waar ligt dat?

Woningen te koop Raard

Wil je een huis kopen in Raard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Raard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Raard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Raard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Raard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Raard. Zoek je huurwoning in Raard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Raard

Starterswoningen in Raard zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Raard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Raard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Raard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Raard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Raard is 1.221 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.509 euro).

Leeftijden Raard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Raard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Raard

Raard bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.