De Huizenmarkt in Hantumeruitburen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hantumeruitburen

Woningmarkt Hantumeruitburen

Hantumeruitburen is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 408.344 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 408.344
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hantumeruitburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hantumeruitburen is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hantumeruitburen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hantumeruitburen.

Woningen recent verkocht in Hantumeruitburen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hantumeruitburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hantumeruitburen. Een eengezinswoning in Hantumeruitburen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hantumeruitburen

In Hantumeruitburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hantumeruitburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hantumeruitburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hantumeruitburen
Binnenring: Nederland

Hantumeruitburen waar ligt dat?

Woningen te koop Hantumeruitburen

Wil je een huis kopen in Hantumeruitburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hantumeruitburen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hantumeruitburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hantumeruitburen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hantumeruitburen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hantumeruitburen. Zoek je huurwoning in Hantumeruitburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hantumeruitburen

Starterswoningen in Hantumeruitburen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hantumeruitburen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hantumeruitburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hantumeruitburen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hantumeruitburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hantumeruitburen is 3.827 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Hantumeruitburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hantumeruitburen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hantumeruitburen

Hantumeruitburen bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.