logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hantumeruitburen

Begrijp de huizenprijzen in Hantumeruitburen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hantumeruitburen

Hantumeruitburen is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 408.344 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 408.344
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hantumeruitburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hantumeruitburen is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hantumeruitburen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hantumeruitburen.

Woningen recent verkocht in Hantumeruitburen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hantumeruitburen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hantumeruitburen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hantumeruitburen. Een eengezinswoning in Hantumeruitburen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Hantumeruitburen

In Hantumeruitburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hantumeruitburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hantumeruitburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hantumeruitburen

Starterswoningen in Hantumeruitburen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hantumeruitburen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hantumeruitburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hantumeruitburen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hantumeruitburen

Wil je een huis kopen in Hantumeruitburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hantumeruitburen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hantumeruitburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hantumeruitburen.

Bekijk alle koopwoningen in Hantumeruitburen. Zoek je huurwoning in Hantumeruitburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hantumeruitburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hantumeruitburen is 3.827 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hantumeruitburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hantumeruitburen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hantumeruitburen

Hantumeruitburen bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.