Huizenmarkt - Oudebildtzijl e.o. in Hallum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in - Oudebildtzijl e.o.

Woningmarkt - Oudebildtzijl e.o.

- Oudebildtzijl e.o. is een wijk in de plaats Hallum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.665 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Oudebildtzijl e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 213.297 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 213.297
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in - Oudebildtzijl e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Oudebildtzijl e.o. is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Oudebildtzijl e.o. kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in - Oudebildtzijl e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Oudebildtzijl e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Oudebildtzijl e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Oudebildtzijl e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Oudebildtzijl e.o.

In - Oudebildtzijl e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat - Oudebildtzijl e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van - Oudebildtzijl e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Oudebildtzijl e.o.
Binnenring: Nederland

- Oudebildtzijl e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop - Oudebildtzijl e.o.

Wil je een huis kopen in - Oudebildtzijl e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Oudebildtzijl e.o. . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Oudebildtzijl e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Oudebildtzijl e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Oudebildtzijl e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in - Oudebildtzijl e.o.. Zoek je huurwoning in - Oudebildtzijl e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Oudebildtzijl e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Oudebildtzijl e.o. is 2.142 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.350 euro).

Leeftijden - Oudebildtzijl e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Oudebildtzijl e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Oudebildtzijl e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Oudebildtzijl e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Oudebildtzijl e.o.

Vrouwenparochie Oudebildtzijl Oudebildtzijl - Oudebildtdijk Oudebildtzijl - Nieuwebildtdijk Vrouwenparochie - Verspreide huizen Oudebildtzijl - Verspreide huizen