De Huizenmarkt in Triemen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Triemen

Woningmarkt Triemen

Triemen is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Triemen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 478.122 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 478.122
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Triemen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Triemen is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Triemen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Triemen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Triemen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Triemen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Triemen. Een eengezinswoning in Triemen komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Triemen

In Triemen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Triemen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Triemen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Triemen
Binnenring: Nederland

Triemen waar ligt dat?

Woningen te koop Triemen

Wil je een huis kopen in Triemen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Triemen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Triemen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Triemen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Triemen. Zoek je huurwoning in Triemen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Triemen

Starterswoningen in Triemen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Triemen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Triemen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Triemen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Triemen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Triemen is 3.300 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.740 euro).

Leeftijden Triemen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Triemen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Triemen

Triemen bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.