logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kollum in Kollum

Begrijp de huizenprijzen in Kollum Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kollum Noardeast-Fryslân

Kollum is een wijk in de plaats Kollum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 5.805 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 322.807 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 322.807
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kollum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kollum is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kollum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kollum.

Woningen recent verkocht in Kollum

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kollum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kollum. Een eengezinswoning in Kollum komt het meest (74%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kollum

In Kollum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kollum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kollum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kollum Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Kollum Noardeast-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kollum Noardeast-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kollum Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kollum Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kollum Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Kollum Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kollum Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kollum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kollum.

Bekijk alle koopwoningen in Kollum Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Kollum Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kollum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kollum is 2.429 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kollum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kollum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kollum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kollum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kollum

Kollum Verspreide huizen Kollum