Alle woningmarktinfo Waaxens in gemeente Noardeast-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Waaxens

Een eerste blik op Waaxens

Waaxens is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waaxens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 587.826 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 587.826
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Waaxens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waaxens is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waaxens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Waaxens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waaxens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waaxens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Waaxens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waaxens. Een woonboerderij in Waaxens komt het meest (33%) voor. Daarna komt een villa met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waaxens

In Waaxens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Waaxens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Waaxens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waaxens
Binnenring: Nederland

Waaxens waar ligt dat?

Woningen te koop in Waaxens

Wil je een huis kopen in Waaxens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waaxens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waaxens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waaxens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Waaxens.

Bekijk hier alle koopwoningen in Waaxens. Zoek je huurwoning in Waaxens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Waaxens

Starterswoningen in Waaxens zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Waaxens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waaxens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waaxens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waaxens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waaxens is 1.719 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.172 euro).

Leeftijden Waaxens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waaxens vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Waaxens

Waaxens bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.