Huizenmarkt Bouwstreek in Marrum (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bouwstreek

Woningmarkt Bouwstreek

Bouwstreek is een wijk in de plaats Marrum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 4.195 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bouwstreek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.829 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 321.829
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bouwstreek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bouwstreek is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bouwstreek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bouwstreek.

Woningen recent verkocht in Bouwstreek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bouwstreek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bouwstreek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bouwstreek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bouwstreek

In Bouwstreek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bouwstreek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bouwstreek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bouwstreek
Binnenring: Nederland

Bouwstreek waar ligt dat?

Woningen te koop Bouwstreek

Wil je een huis kopen in Bouwstreek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bouwstreek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bouwstreek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bouwstreek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bouwstreek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bouwstreek. Zoek je huurwoning in Bouwstreek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bouwstreek

Starterswoningen in Bouwstreek zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bouwstreek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bouwstreek zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bouwstreek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bouwstreek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bouwstreek is 2.156 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.766 euro).

Leeftijden Bouwstreek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bouwstreek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bouwstreek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bouwstreek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bouwstreek

Ferwerd Marrum Blija Hogebeintum Verspreide huizen Ferwerd Verspreide huizen Marrum-Westernijkerk Verspreide huizen Blija