logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bouwstreek in Marrum

Begrijp de huizenprijzen in Bouwstreek Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bouwstreek Noardeast-Fryslân

Bouwstreek is een wijk in de plaats Marrum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 4.195 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bouwstreek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.829 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 321.829
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bouwstreek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bouwstreek is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bouwstreek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bouwstreek.

Woningen recent verkocht in Bouwstreek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bouwstreek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bouwstreek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bouwstreek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bouwstreek

In Bouwstreek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bouwstreek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bouwstreek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bouwstreek Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Bouwstreek Noardeast-Fryslân zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bouwstreek Noardeast-Fryslân zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bouwstreek Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bouwstreek Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bouwstreek Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Bouwstreek Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bouwstreek Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bouwstreek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bouwstreek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bouwstreek Noardeast-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Bouwstreek Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Bouwstreek Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bouwstreek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bouwstreek is 2.156 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.766 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bouwstreek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bouwstreek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bouwstreek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bouwstreek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bouwstreek

Ferwerd Marrum Blija Hogebeintum Verspreide huizen Ferwerd Verspreide huizen Marrum-Westernijkerk Verspreide huizen Blija