Huizenprijzen en de huizenmarkt in Burdaard

Begrijp de huizenprijzen in Burdaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Burdaard

Burdaard is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burdaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 479.625 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 479.625
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Burdaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burdaard is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burdaard kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Burdaard

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burdaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burdaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burdaard. Een eengezinswoning in Burdaard komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burdaard

In Burdaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burdaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burdaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Burdaard

Starterswoningen in Burdaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Burdaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burdaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Burdaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Burdaard

Wil je een huis kopen in Burdaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burdaard . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burdaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burdaard.

Bekijk alle koopwoningen in Burdaard. Zoek je huurwoning in Burdaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Burdaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burdaard is 2.525 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.799 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Burdaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burdaard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Burdaard

Burdaard bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.